AAU logo

Institut for Planlægning

institut for Planlægning

Ved Institut for Planlægning, Aalborg afholdes der d. 19.12. 2019, 25 års jubilæum - som inviteret reception for Studielektor Henrik Riisgaard.

Tidspunkt

19.12.2019 kl. 15.00 - 17.30

Beskrivelse

Henrik Riisgaard har været ansat i næsten alle tænkelige stillingskombinationer gennem mindst 25 år på Institut for Planlægning. 
Henrik skrev i sin tid speciale sammen med to andre kammersjukker om Green Cotton fra Novotex. Green Cotton var et livscyklusbaseret koncept for hvordan tekstilindustrien kunne udvikle og markedsføre økologiske produkter baseret på struktureret sund fornuft. De tre specialestuderende var imidlertid ikke helt tilfredse for dokumentationen skulle være i orden og så måtte visionen og produkterne komme efterfølgende. 
Sidenhen er de alle tre blevet mere pragmatiske; og Henrik har slået sine folder indenfor erhvervsfremmesystemet, været aktiv i forgængerne for Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling, og især igennem de senere år været brobrygger til affaldssektoren som deltidsansat forretningsudvikler i Affaldsselskabet Vendsyssel Vest (bedre kendt som AVV), hvor det er blevet til mange initiativer om NULSKRALD og cirkulær økonomi. 
Henrik er en fantastisk inspirerende undervisning og har gennem årerne undervist de fleste af instituttets studerende indenfor miljørelaterede fag og han anvender gerne alternative kreative tilgange i sin undervisning til stor glæde for de studerendes læring.  
Henrik er desuden en vældig god kammerat og har i mange år været vores socialminister i forskningsgruppen Bæredygtighed, Innovation og Politik.

Med det store aftryk Henrik har sat på kollegaer og studerende må han have været tilknyttet AAU i mange flere år end de 25 .


Af: Arne Remmen/Mette Mosgaard nov. 2019

Arrangør

Institut for Planlægning

Adresse

Rendsburggade 14

Gå til arrangementslisten