Spring til indhold
ForsideSamarbejde og Alumni

MICHELLE FRA SUSTAINABLE DESIGN

MICHELLE HJÆLPER VIRKSOMHEDER MED AT NÅ DERES GRØNNE MÅL

MICHELLE FRA SUSTAINABLE DESIGN

MICHELLE HJÆLPER VIRKSOMHEDER MED AT NÅ DERES GRØNNE MÅL

INGENIØR I BÆREDYGTIGT DESIGN HOS NORDIC SUSTAINABILITY

Canadiske Michelle Gordon har læst Bæredygtigt Design og hos Nordic Sustainability hjælper hun virksomheder og organisationer med at skærpe deres grønne strategier og bæredygtige mål.

NORDIC SUSTAINABILITY

Nordic Sustainability er en konsulentvirksomhed, der hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle og formulere grønne strategier og at gøre bæredygtighed til en del af deres kerneområde. Kundekredsen tæller en lang række større virksomheder som Hempel og Coloplast, men også organisationer som Global Compact Network Denmark, Nordisk Ministerråd og Realdania. - Vi hjælper dem med at udvikle strategierne, med at implementere dem i organisationerne og med at udmønte dem konkret i deres arbejde, fortæller seniorkonsulent Michelle Gordon.

 

- Vi hjælper dem med at udvikle strategierne, med at implementere dem i organisationerne og med at udmønte dem konkret i deres arbejde.

BÆREDYGTIGT INDEKS

Bæredygtighed og grønne strategier kan være uhåndgribelige størrelser, som er svære at gøre håndgribelige. Derfor er det ofte en stor hjælp for virksomhederne at have en person som Michelle Gordon til at træde til, når luftige tanker skal omsættes til handling. Det fik en hurtigtvoksende elektronikvirksomhed for nylig gavn af, da de skulle omsætte et ønske om mere cirkulær økonomi til virkelighed. - Sammen med deres chefdesigner lavede vi et indeks, hvor vi gav deres produkter karakterer ud fra forskellige bæredygtighedsparametre. På den måde blev de ikke kun mere bevidste om, hvor problemerne opstod i forhold til deres produkter – det gav dem også et redskab til at kunne prioritere de mest bæredygtige processer i deres produktion, som de har haft meget stor gavn af, siger Michelle Gordon

DEDIKERET PROBLEMLØSER

Den 28-årige canadier med blik for bæredygtighed er en højt værdsat medarbejder, fortæller Sven Beyersdorff, der er partner i Nordic Sustainability. - Michelle er en ægte problemknuser med en stærk baggrund inden for bæredygtighed. Hun er passioneret omkring det at ville gøre en forskel og at finde løsninger på komplekse udfordringer. Det har været et stort aktiv for os i arbejdet med at få bæredygtighed helt ind i kernen af vores klienters virksomheder, siger han. Michelle Gordon har tidligere arbejdet hos den danske tænketank Sustania, The Interdiciplinary Center on Climate Change i Canada, og har senest en mastergrad i bæredygtigt design fra Aalborg Universitet. Det har givet hende en stærk analytisk og praktisk tilgang til bæredygtig udvikling og innovation. - Uden de redskaber jeg har med mig fra uddannelsen, ville jeg aldrig have kunnet deltage i udviklingsprocessen på samme måde og haft den samme forståelse for at matche bæredygtige modeller med virksomhedens behov, siger hun.